Συνθήκες παραγωγής σταφυλοκοκκικών εντεροτοξινών A και C στα ελληνικά παραδοσιακά τυριά κασέρι και κεφαλοτύρι gre

Main Author: Ανδρουλάκης, Πέτρος Ι.
Format: Book
Language:Greek
Published: Θεσσαλονίκη Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, Κτηνιατρική Σχολή, Τομέας Υγιεινής και Τεχνολογίας Τροφίμων Ζωικής Προελεύσεως, Εργαστήριο Γαλακτοκομίας 2010
ΒιβλιοθήκηΤαξιθετικός αριθμόςΑριθμός ΑντιτύπωνΠληροφορίεςΚατάσταση
Εθνική Βιβλιοθήκη13065/2011-11ΠροβολήOPAC