Συνθήκες παραγωγής σταφυλοκοκκικών εντεροτοξινών A και C στα ελληνικά παραδοσιακά τυριά κασέρι και κεφαλοτύρι gre
Main Author: | |
---|---|
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Θεσσαλονίκη
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, Κτηνιατρική Σχολή, Τομέας Υγιεινής και Τεχνολογίας Τροφίμων Ζωικής Προελεύσεως, Εργαστήριο Γαλακτοκομίας
2010
|
Βιβλιοθήκη | Ταξιθετικός αριθμός | Αριθμός Αντιτύπων | Πληροφορίες | Κατάσταση |
---|---|---|---|---|
Εθνική Βιβλιοθήκη | 13065/2011-1 | 1 | Προβολή | OPAC |