Η κουζίνα του Αιγαίου Αρώματα και νοστιμιές από τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα : Great foods and flavors from the Cyclades and the Dodecanese

Main Author: Κόχυλα, Νταϊάνα
Other Authors: Φούκου, Εβελίνα
Format: Book
Language:Greek
Published: Ερμούπολη Κέντρο Επιχειρηματικής και Τεχνολογικής Ανάπτυξης Νοτίου Αιγαίου c2008
Subjects:
LEADER 01046nam a2200205 a 4500
001 398902
005 20171111225613.0
008 101111s2008 a||| 000 yygre
020 |a 978-960-98538-0-4 
040 1 1 |a AtEVE  |e AACR2 
041 |a gre 
082 1 |2 21  |a 640  |z Κυκλάδες (Νομός) 
100 0 1 |a Κόχυλα, Νταϊάνα 
245 1 |a Η κουζίνα του Αιγαίου  |b Αρώματα και νοστιμιές από τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα : Great foods and flavors from the Cyclades and the Dodecanese  |c Νταϊάνα Κόχυλα 
260 1 |a Ερμούπολη  |b Κέντρο Επιχειρηματικής και Τεχνολογικής Ανάπτυξης Νοτίου Αιγαίου  |c c2008 
300 1 |a [183]σ.  |b εικ.  |c 28εκ. 
504 1 |a Βιβλιογραφία: σ. [183] 
650 1 |a Μαγειρική, Ελληνική  |z Δωδεκάνησος (Νομός) 
700 0 1 |a Φούκου, Εβελίνα 
952 |a GRAtEVE  |b 590932c86c5ad1338a916b99  |c 995b  |d 995e  |e 05711/2008-2  |t 2  |x m  |z Books