Η κουζίνα του Αιγαίου Αρώματα και νοστιμιές από τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα : Great foods and flavors from the Cyclades and the Dodecanese
Main Author: | Κόχυλα, Νταϊάνα |
---|---|
Other Authors: | Φούκου, Εβελίνα |
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Ερμούπολη
Κέντρο Επιχειρηματικής και Τεχνολογικής Ανάπτυξης Νοτίου Αιγαίου
c2008
|
Subjects: |
Similar Items
-
Γεύσεις Καρπάθου from today and yesterday
by: Ζαμπελάκης, Εμμανουήλ Α. -
Ροδίτικες συνταγές Παραδοσιακές τροφές τῆς Ρόδου
Published: (1985) -
Ροδίτικες συνταγές : παραδοσιακές τροφές της Ρόδου /
Published: (1985) -
Tastes of the Dodecanese A gastronomic tour of the Dodecanese
Published: (2003) -
Γεύσεις Δωδεκανήσου Γαστρονομική περιπλάνηση στα Δωδεκάνησα
Published: (2003)