Η καλύτερη μαγειρική και ζαχαροπλαστική
Main Author: | Παντούλη, Άντεια |
---|---|
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Αθήναι
[χ.ε.]
1961
|
Edition: | 3η εκδ. συμπλ. |
Subjects: |
Similar Items
-
Η καλύτερη μαγειρική και ζαχαροπλαστική
by: Παντούλη, Άντεια
Published: (1954) -
Μαγειρική & Ζαχαροπλαστική
by: Παραδείση, Χρύσα
Published: (2007) -
Νέα μαγειρική, ζαχαροπλαστική και ποτοποιΐα
Published: (1932) -
Νέα μαγειρική, ζαχαροπλαστική και ποτοποιΐα
Published: (1932) -
Επιστημονική μαγειρική ζαχαροπλαστική διαιτητική Σύγχρονος οδηγός υγείας
Published: (1964)