Η καλύτερη μαγειρική και ζαχαροπλαστική

Main Author: Παντούλη, Άντεια
Format: Book
Language:Greek
Published: Αθήναι [χ.ε.] 1961
Edition:3η εκδ. συμπλ.
Subjects:
LEADER 00595nam a2200169 a 4500
001 330110
005 20171111225511.0
008 070124s1961 g 000 y gre
040 1 1 |a GR-AtEVE  |e AACR2 
041 |a gre 
082 1 |2 23  |a 640 
100 0 1 |a Παντούλη, Άντεια 
245 1 |a Η καλύτερη μαγειρική και ζαχαροπλαστική  |c Άντειας Παντούλη 
250 1 |a 3η εκδ. συμπλ. 
260 1 |a Αθήναι  |b [χ.ε.]  |c 1961 
650 1 |a Ζαχαροπλαστική 
952 |a GRAtEVE  |b 5908eb0e6c5ad1338a8f4aab  |c 995b  |d 995e  |e ΤΕΧΝ-629-MIN  |t 2  |x m  |z Books