Ανάλυση τροφίμων : αρχές και μέθοδοι /

Main Author: Πολυχρονιάδου-Αληχανίδου, Α.
Format: Book
Language:Greek
Published: Θεσσαλονίκη : Γαρταγάνης, 1996.
Edition:5η έκδ.
Subjects:
LEADER 01080nam a2200277 a 4500
001 3030
005 20171111224310.0
008 040315s19961983gr 00110 gre d
020 0 0 |a 9607013115 
082 0 0 |2 21  |a 664.07 
100 1 0 |a Πολυχρονιάδου-Αληχανίδου, Α. 
245 1 0 |a Ανάλυση τροφίμων :  |b αρχές και μέθοδοι /  |c Α. Πολυχρονιάδου - Αληχανίδου. 
250 0 0 |a 5η έκδ. 
260 0 0 |a Θεσσαλονίκη :  |b Γαρταγάνης,  |c 1996. 
300 0 0 |a 256 σ. :  |b πίν., σχδγρ. ;  |c 24 εκ. 
500 0 0 |a Περιλαμβάνει ευρετήριο. 
504 0 0 |a Βιβλιογραφία : σ. 251 - 252. 
650 0 0 |a Food  |x Analysis 
650 0 0 |a Food  |x Composition 
650 0 0 |a Food technology 
650 0 0 |a Spectroscope 
650 0 4 |a Τρόφιμα  |x Ανάλυση 
650 0 4 |a Τρόφιμα  |x Συστατικά 
650 0 4 |a Τεχνολογία τροφίμων 
650 0 4 |a Φασματοσκόπιο 
952 |a GrTHDAPL  |b 59038cee6c5ad119ff8ffef6  |c 952a  |d 9528  |e 664.04 Πολ  |t 1  |x m  |z Books