Περί τροφῆς καί ἀκρεοφαγίας Πᾶσα ἀναμόρφωσις ἄρχεται ἀπό τοῦ στομάχου
Main Author: | Νάγος, Σπυρίδων Κ. (1868-1933) |
---|---|
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Ἀθῆναι
Ἰδεοθέατρον
2000
|
Subjects: |
Similar Items
-
24 συνταγές ἀκρεοφαγίας υγιεινή καί ἠθική στή ζωή μας
by: Δρακούλης, Πλάτων (1858-1934)
Published: (1979) -
Υγιεινή της τροφής Τι, ποσόν και πως πρέπει να τρώγωμεν
by: Παπαβασιλείου, Γ.
Published: (1945) -
Υγιεινή της τροφής : τι, πόσον και πώς πρέπει να τρώγωμεν /
by: Παπαβασιλείου, Γεώργιος Κ.
Published: (1945) -
Περί της των ανήβων τροφής και επιμελείας παρά Βυζαντινοίς/
by: Κουκουλές, Φαίδων Ι., 1881-1956
Published: (1938) -
Κατανάλωση τροφής και προσδιορισμός επιπέδου διατροφής στο διακοσμητικό ψάρι αγγελόψαρο (Pterophyllum scalare)/
by: Ψωφάκης, Πιέρ Γ.
Published: (2012)