Θυσία και μαγειρική στην Αρχαία Ελλάδα/
Main Author: | Detienne, Marcel |
---|---|
Other Authors: | Vernant, Jean-Pierre,, Σκαρσουλή, Πηνελόπη |
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Αθήνα:
"Δαίδαλος"-Ι.Ζαχαρόπουλος,
2007
|
Series: | Σύγχρονη Αρχαιογνωστική Βιβλιοθήκη
|
Subjects: |
Similar Items
-
La cuisine du sacrifice en pays grec/
by: Detienne, Marcel, 1935-
Published: (1979) -
Θυσία και μαγειρική στην αρχαία Ελλάδα/
by: Detienne, Marcel
Published: (2007) -
The Cuisine of Sacrifice among the Greeks
by: Detienne, Marcel (1935-)
Published: (1989) -
Θυσία ταύρων και κριών εν τη Βα Θράκη/
by: Μέγας, Γεώργιος Α., 1893-1976
Published: (1911) -
Θυσία Ἀνθρωποθυσία, βρεφοθυσία, ἀνθρωποφαγία, βρεφοφαγία
by: Γεωργίου, Ιωάννης Π.
Published: (1975)