Θυσία και μαγειρική στην Αρχαία Ελλάδα/

Main Author: Detienne, Marcel
Other Authors: Vernant, Jean-Pierre,, Σκαρσουλή, Πηνελόπη
Format: Book
Language:Greek
Published: Αθήνα: "Δαίδαλος"-Ι.Ζαχαρόπουλος, 2007
Series:Σύγχρονη Αρχαιογνωστική Βιβλιοθήκη
Subjects:
LEADER 01218nam a2200253 a 4500
001 2039754
005 20171112000038.0
008 080306s2007 gr erb 000 0 gre d
040 |a GrAtEKP.istoria  |b gre  |e AACR2  |e AACR2 
082 0 |2 ΕΕΒ  |a 292.34  |e AACR2 
100 1 0 |a Detienne, Marcel 
245 1 0 |a Θυσία και μαγειρική στην Αρχαία Ελλάδα/  |c D. Detienne- J.-P. Vernant ; μετάφραση Πηνελόπη Σκαρσουλή 
260 1 0 |a Αθήνα:  |b "Δαίδαλος"-Ι.Ζαχαρόπουλος,  |c 2007 
300 1 0 |a 466 σ. ;  |c 22 εκ. 
490 0 0 |a Σύγχρονη Αρχαιογνωστική Βιβλιοθήκη 
500 0 0 |a Μετάφραση του: La Cuisine du sacrifice en pays grec, Gallimard, 1979 
650 1 7 |a Λατρεία  |z Ελλάδα 
650 1 7 |a Ιερά γεύματα  |z Ελλάδα 
650 1 7 |a Θυσία  |z Ελλάδα 
651 1 7 |a Ελλάδα  |x Θρησκευτική ζωή και έθιμα 
700 1 7 |a Vernant, Jean-Pierre, 
700 1 7 |a Σκαρσουλή, Πηνελόπη 
952 |a GrAtEKP  |b 59cd0e8a6c5ad134460e896f  |c 998a  |d 945l  |e 292.34 DetM c/θ 2007  |t 3  |x m  |z Books 
952 |a GR-KeIUL  |b 59cc2b2f6c5ad13446fa32a8  |c 998a  |d 945l  |e 292.38 DET  |t 1  |x m  |z Books