L'art culinaire/

Main Author: Apicius
Corporate Author: Belles Lettres
Other Authors: Andre, Jacques,
Format: Book
Language:French
Latin
Published: Paris: Les Belles lettres, 1987
Series:Collection des universites de France
Subjects:
LEADER 01125nam a2200265 a 4500
001 2039729
005 20171112000038.0
008 040930s1987 gr r 000 0 fre d
020 |a 2251010068 
040 |a GR-KoDPT  |b gre  |e AACR2 
041 1 |a fre  |h lat  |a lat 
050 1 |a PA6206  |b .A55 1987 
082 1 0 |a 641.5/937 
100 0 0 |a Apicius 
245 1 0 |a L'art culinaire/  |c Apicius ; texte etabli, traduit et commente par Jacques Andre 
260 1 0 |a Paris:  |b Les Belles lettres,  |c 1987 
300 1 0 |a xxxii, 132, 132, 134-234 σ. ;  |c 21 εκ. 
490 0 0 |a Collection des universites de France 
500 0 0 |a Λατινικό κείμενο και γαλλική μετάφραση του De re coquinaria, σχολιασμός στα γαλλικά 
504 0 0 |a Περιέχει βιβλιογραφικές παραπομπές και ευρετήρια 
650 0 0 |a Cooking, Roman  |x Early works to 1800 
700 1 0 |a Andre, Jacques, 
710 1 0 |a Belles Lettres 
952 |a GR-KoDPT  |b 59cc2d106c5ad13446fa732d  |c 998a  |d 945l  |e PA 6206  |t 1  |x m  |z Books 
952 |a CY-NiOUC  |b 5a0433516c5ad14ac1e90c7f  |c 998a  |d 945l  |e PA6105.B6A65 1987  |t 1  |x m  |z Books