|
|
|
|
LEADER |
01125nam a2200265 a 4500 |
001 |
2039729 |
005 |
20171112000038.0 |
008 |
040930s1987 gr r 000 0 fre d |
020 |
|
|
|a 2251010068
|
040 |
|
|
|a GR-KoDPT
|b gre
|e AACR2
|
041 |
1 |
|
|a fre
|h lat
|a lat
|
050 |
1 |
|
|a PA6206
|b .A55 1987
|
082 |
1 |
0 |
|a 641.5/937
|
100 |
0 |
0 |
|a Apicius
|
245 |
1 |
0 |
|a L'art culinaire/
|c Apicius ; texte etabli, traduit et commente par Jacques Andre
|
260 |
1 |
0 |
|a Paris:
|b Les Belles lettres,
|c 1987
|
300 |
1 |
0 |
|a xxxii, 132, 132, 134-234 σ. ;
|c 21 εκ.
|
490 |
0 |
0 |
|a Collection des universites de France
|
500 |
0 |
0 |
|a Λατινικό κείμενο και γαλλική μετάφραση του De re coquinaria, σχολιασμός στα γαλλικά
|
504 |
0 |
0 |
|a Περιέχει βιβλιογραφικές παραπομπές και ευρετήρια
|
650 |
0 |
0 |
|a Cooking, Roman
|x Early works to 1800
|
700 |
1 |
0 |
|a Andre, Jacques,
|
710 |
1 |
0 |
|a Belles Lettres
|
952 |
|
|
|a GR-KoDPT
|b 59cc2d106c5ad13446fa732d
|c 998a
|d 945l
|e PA 6206
|t 1
|x m
|z Books
|
952 |
|
|
|a CY-NiOUC
|b 5a0433516c5ad14ac1e90c7f
|c 998a
|d 945l
|e PA6105.B6A65 1987
|t 1
|x m
|z Books
|