Skip to content
Toggle navigation
Language
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
All Fields
Title
Author
Subject
Call Number
ISBN/ISSN
Find
Advanced
Επιστήμη & τεχνολογία σιτηρών...
Holdings
Cite this
Text this
Email this
Export Record
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Επιστήμη & τεχνολογία σιτηρών /
Main Author:
Λάζος, Ευάγγελος Σ.
Other Authors:
Λάζου, Ανδριάνα Ε.,
Format:
Book
Language:
Greek
Published:
Αθήνα :
Παπαζήσης,
2016.
Subjects:
Σιτηρά.
Grain.
Σίτος.
Wheat.
Αλεύρι.
Flour.
Ψωμί.
Bread.
Καλαμπόκι.
Corn.
Ρύζι.
Rice.
Τεχνολογία τροφίμων
>
Μελέτη και διδασκαλία (Ανώτατη)
Δημητριακά προϊόντα
Holdings
Description
Similar Items
Staff View
Βιβλιοθήκη
Ταξιθετικός αριθμός
Αριθμός Αντιτύπων
Πληροφορίες
Κατάσταση
ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης
664.7 ΛΑΖ
2
Προβολή
OPAC
ΤΕΙ Αθήνας
664.7 ΛΑΖ
6
Προβολή
OPAC
Similar Items
Τεχνολογία σιτηρών Ι /
by: Δημόπουλος, Ιωάννης Σ.
Published: (1981)
Τα σιτηρά των θερμών κλιμάτων: αραβόσιτος, σόργο, ρύζι, κεχρί/
by: Καραμάνος, Ανδρέας Ι.
Published: (1999)
Τα σιτηρά των θερμών κλιμάτων : αραβόσιτος-σόργο-ρύζι-κεχρί /
by: Καραμάνος, Ανδρέας Ι.
Published: (1999)
Ο "άρτος ημών" από το σιτάρι στο ψωμί : Γʹ τριήμερο εργασίας [που πραγματοποιήθηκε στο] Πήλιο, 10-12 Απριλίου 1992 / Πολιτιστικό Τεχνολογικό Ίδρυμα ΕΤΒΑ, Κυλινδρόμυλος Λούλη Α.Ε.
Published: (1994)
Technology of cereals with special reference to wheat/
Published: (1966)
×
Loading...