LEADER 02275nam a2200445 a 4500
001 2030876
005 20171112000026.0
008 061024s2004 r r 000 0 gre d
020 |a 9608584760 
040 |a ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ  |b gre  |e AACR2 
082 0 |2 22η έκδ  |a 664.755 
082 0 |2 22η εκδ.  |a 664.755 
082 0 |2 22  |a 664.755 
082 0 |2 21  |a 664.755 
100 1 0 |a Ανυφαντάκης, Εμμανουήλ Μ. 
245 1 0 |a Ξινόχοντρος :  |b ένα παραδοσιακό βιολογικό προϊόν της Κρήτης /  |c υπό Εμμαν. Ανυφαντάκη..[κ.ά.] 
260 1 0 |a Αθήνα :  |b Επτάλοφος,  |c 2004 
300 1 0 |a 71 σ. :  |b εικ. ;  |c 21 εκ. 
500 1 0 |a Περιλαμβάνει αγγλική και ελληνική βιλιογραφία 
500 1 0 |a Περιλαμβάνει αγγλική και ελληνική περίληψη 
500 1 0 |a Περίληψη στα ελληνικά και αγγλικά 
500 1 0 |a ΤΙΣ 
504 1 0 |a Περιέχει βιβλιογραφία σ.62-63 
650 1 7 |a Τεχνολογία τροφίμων 
650 1 0 |a Food techology 
650 1 0 |a ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ 
650 1 7 |a Τεχνολογία τροφίμων 
650 1 7 |a Βιολογικά προϊόντα 
650 1 7 |a Διατροφή 
650 1 0 |a ΤΡΟΦΙΜΑ  |x ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ 
650 1 0 |a ΤΡΑΧΑΝΑΣ 
651 1 7 |a Κρήτη (Ελλάδα)  |x Κοινωνική ζωή και έθιμα 
651 1 0 |a Crete (Greece)  |x Social life and customs 
710 1 0 |a Επτάλοφος 
710 0 0 |a Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.  |b εργαστήριο γαλακτοκομίας  
710 0 0 |a Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.  |b Εργαστήριο Γαλακτομίας  
710 0 0 |a Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.  |b Εργαστήριο Γαλακτοκομίας  
710 0 0 |a Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.  |b Εργαστήριο Γαλακτοκομίας  
952 |a GrAtEKP  |b 59cd212b6c5ad1344610658e  |c 998a  |d 945l  |e 664.755 ΑνυΕ ξ 2004  |t 2  |x m  |z Books 
952 |a GR-KeIUL  |b 59cc25f46c5ad13446f95fc6  |c 998a  |d 945l  |e 664.755 ΞΙΝ  |t 1  |x m  |z Books