|
|
|
|
LEADER |
02275nam a2200445 a 4500 |
001 |
2030876 |
005 |
20171112000026.0 |
008 |
061024s2004 r r 000 0 gre d |
020 |
|
|
|a 9608584760
|
040 |
|
|
|a ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ
|b gre
|e AACR2
|
082 |
|
0 |
|2 22η έκδ
|a 664.755
|
082 |
|
0 |
|2 22η εκδ.
|a 664.755
|
082 |
|
0 |
|2 22
|a 664.755
|
082 |
|
0 |
|2 21
|a 664.755
|
100 |
1 |
0 |
|a Ανυφαντάκης, Εμμανουήλ Μ.
|
245 |
1 |
0 |
|a Ξινόχοντρος :
|b ένα παραδοσιακό βιολογικό προϊόν της Κρήτης /
|c υπό Εμμαν. Ανυφαντάκη..[κ.ά.]
|
260 |
1 |
0 |
|a Αθήνα :
|b Επτάλοφος,
|c 2004
|
300 |
1 |
0 |
|a 71 σ. :
|b εικ. ;
|c 21 εκ.
|
500 |
1 |
0 |
|a Περιλαμβάνει αγγλική και ελληνική βιλιογραφία
|
500 |
1 |
0 |
|a Περιλαμβάνει αγγλική και ελληνική περίληψη
|
500 |
1 |
0 |
|a Περίληψη στα ελληνικά και αγγλικά
|
500 |
1 |
0 |
|a ΤΙΣ
|
504 |
1 |
0 |
|a Περιέχει βιβλιογραφία σ.62-63
|
650 |
1 |
7 |
|a Τεχνολογία τροφίμων
|
650 |
1 |
0 |
|a Food techology
|
650 |
1 |
0 |
|a ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
|
650 |
1 |
7 |
|a Τεχνολογία τροφίμων
|
650 |
1 |
7 |
|a Βιολογικά προϊόντα
|
650 |
1 |
7 |
|a Διατροφή
|
650 |
1 |
0 |
|a ΤΡΟΦΙΜΑ
|x ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
|
650 |
1 |
0 |
|a ΤΡΑΧΑΝΑΣ
|
651 |
1 |
7 |
|a Κρήτη (Ελλάδα)
|x Κοινωνική ζωή και έθιμα
|
651 |
1 |
0 |
|a Crete (Greece)
|x Social life and customs
|
710 |
1 |
0 |
|a Επτάλοφος
|
710 |
0 |
0 |
|a Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
|b εργαστήριο γαλακτοκομίας
|
710 |
0 |
0 |
|a Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
|b Εργαστήριο Γαλακτομίας
|
710 |
0 |
0 |
|a Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
|b Εργαστήριο Γαλακτοκομίας
|
710 |
0 |
0 |
|a Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
|b Εργαστήριο Γαλακτοκομίας
|
952 |
|
|
|a GrAtEKP
|b 59cd212b6c5ad1344610658e
|c 998a
|d 945l
|e 664.755 ΑνυΕ ξ 2004
|t 2
|x m
|z Books
|
952 |
|
|
|a GR-KeIUL
|b 59cc25f46c5ad13446f95fc6
|c 998a
|d 945l
|e 664.755 ΞΙΝ
|t 1
|x m
|z Books
|