Συγκριτική αξιολόγηση των ISO 9000:2000 και ISO 9000:1994 : εφαρμογή του νέου προτύπου στη βιομηχανία μπισκότων /
Main Author: | Δροσιάδης, Αθανάσιος |
---|---|
Corporate Authors: | Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών., Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών |
Other Authors: | Ταούκης, Πέτρος |
Format: | Book |
Similar Items
-
Iso 14000 and iso 9000/
by: Rothery, Brian
Published: (1995) -
ISO 9000 /
by: Rothery, Brian
Published: (1996) -
ISO 9000/
by: Rothery, Brian
Published: (1996) -
ISO 9000/
by: Rothery, Brian
Published: (1993) -
ISO 9000
by: Rothery, Brian
Published: (1999)