Συγκριτική αξιολόγηση των ISO 9000:2000 και ISO 9000:1994 : εφαρμογή του νέου προτύπου στη βιομηχανία μπισκότων /

Main Author: Δροσιάδης, Αθανάσιος
Corporate Authors: Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών., Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών
Other Authors: Ταούκης, Πέτρος
Format: Book
LEADER 00939nam a2200157 a 4500
001 1986565
005 20171111235923.0
008 091014s2002----gr gr 000 0 Gre d
040 |a GR-AtNTU  |b gre 
100 1 |a Δροσιάδης, Αθανάσιος 
245 1 0 |a Συγκριτική αξιολόγηση των ISO 9000:2000 και ISO 9000:1994 :   |b εφαρμογή του νέου προτύπου στη βιομηχανία μπισκότων /  |c Δροσιάδη Αθανασίου ; ; επιβλέπων: Πέτρος Ταούκης 
700 1 0 |a Ταούκης, Πέτρος 
710 0 0 |a Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.  |b Σχολή Χημικών Μηχανικών. 
710 0 0 |b Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών 
952 |a GR-AtNTU  |b 59cc1cb36c5ad13446f7d66f  |c 998a  |d 945l  |t 1  |x m  |z Books 
952 |a GRThAnMak  |b 59cc98686c5ad1344600c34e  |c 998a  |d 945l  |x m  |z Books