Μελέτη υποκατάστασης λιπαρών ουσιών και σακχαρόζης σε προϊόντα αρτοποιϊας: μπισκότα /
Main Author: | Ζούλιας, Εμμανουήλ Ι |
---|---|
Corporate Authors: | Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών., Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών |
Format: | Book |
Similar Items
-
Μελέτη υποκατάστασης ζάχαρης και λιπαρών στις ιδιότητες του κέικ /
by: Χαρίτογλου, Χρυσή -
Υποκατάσταση των λιπαρών στα τρόφιμα /
by: Ζούλιας, Εμμανουήλ Ι -
Νομοθεσία αρτοποιίας
by: Πιντέλογλου, Γρηγόρης
Published: (2000) -
Πρώτες ύλες αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής
by: Ζερβανταρίδου , Αγγελική Αντων.
Published: (2011) -
Υποκατάσταση λιπαρών σε κέικ /
by: Μιχαήλ, Σάββας Π