Ασβέστιο - Γαλακτοκομικά προίόντα - Υγεία: η σημασία του ασβεστίου για τον οργανισμό και η συμβολή των γαλακτοκομικών προίόντων στην κάλυψη των αναγκών του/

Main Author: Ανυφαντάκης, Εμμανουήλ Μ.
Corporate Author: Εθνική Επιτροπή Γάλακτος Ελλάδος
Other Authors: Βασταρδής, Ιωάννης Γ., Λυρίτης, Γιώργος Π.
Format: Book
Language:Greek
Published: Αθήνα: Εθνική Επιτροπή Γάλακτος, 1992
Subjects:
ΒιβλιοθήκηΤαξιθετικός αριθμόςΑριθμός ΑντιτύπωνΠληροφορίεςΚατάσταση
ΤΕΙ Αθήνας641.37 ΑΝΥ2ΠροβολήOPAC
ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης2ΠροβολήOPAC
Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο613.285 ΑΝΥ1ΠροβολήOPAC