Ασβέστιο - Γαλακτοκομικά προίόντα - Υγεία: η σημασία του ασβεστίου για τον οργανισμό και η συμβολή των γαλακτοκομικών προίόντων στην κάλυψη των αναγκών του/
Main Author: | |
---|---|
Corporate Author: | |
Other Authors: | , |
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Αθήνα:
Εθνική Επιτροπή Γάλακτος,
1992
|
Subjects: |
Βιβλιοθήκη | Ταξιθετικός αριθμός | Αριθμός Αντιτύπων | Πληροφορίες | Κατάσταση |
---|---|---|---|---|
ΤΕΙ Αθήνας | 641.37 ΑΝΥ | 2 | Προβολή | OPAC |
ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης | 2 | Προβολή | OPAC | |
Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο | 613.285 ΑΝΥ | 1 | Προβολή | OPAC |