LEADER 01241nam a2200313 a 4500
001 1939837
005 20171111235819.0
008 061121s1998 enk r 000 0 eng d
020 |a 0412570203 
040 |a EAP  |b gre 
082 0 |2 21  |a 664.00285 
082 0 |2 22  |a 664.07 MOR 
100 1 0 |a Mortimore, Sara 
245 1 0 |a HACCP:   |b a practical approach/  |c Sara Mortimore and Carol Wallace 
250 1 0 |a 2η έκδ. 
260 1 0 |a London:  |b Chapman & Hall,  |c c1998 
300 1 0 |a 403 σ. :  |b εικ. ;  |c 22 εκ. 
490 0 0 |a Practical approaches to food control and food quality series  |v 1 
504 0 0 |a Περιλαμβάνει ευρετήριο. 
504 0 0 |a Includes bibliographical references and index. 
650 1 0 |a Food industry and trade  |x Safety measures 
650 1 0 |a Food industry and trade  |x Quality control 
650 1 4 |a Διοίκηση ολικής ποιότητας και διαχείριση περιβάλλοντος  |x ΔΕΟ 42 
650 1 0 |a Food industry and trade 
650 1 0 |a Food  |x Analysis 
700 1 0 |a Wallace, Carol 
710 1 0 |a Chapman and Hall 
952 |a GR-AtNTU  |b 59cc23816c5ad13446f900a4  |c 998a  |d 945l  |e 664.07 MOR  |t 2  |x m  |z Books 
952 |a GR-PaHOU  |b 59cc7d746c5ad13446fcf8cc  |c 998a  |d 945l  |e 664.00285 MOR  |t 2  |x m  |z Books