LEADER 01717nam a2200325 a 4500
001 1937662
005 20171111235816.0
008 041130s1994 enka b 00100 eng
020 |a 0851988660 
082 0 0 |2 21  |a 637.5 
082 0 0 |2 21  |a 637.5 
245 1 0 |a Egg uses and processing technologies :  |b new developments /  |c edited by J.S. Sim and S. Nakai. 
260 1 0 |a Wallingford, Oxon :  |b CAB International,  |c c1994. 
300 1 0 |a viii, 436 σ. :  |b εικ. ;  |c 24 εκ. 
500 1 0 |a Developed from the First International Symposium on "Non-Conventional Egg Uses and Newly Emerging Processing Technologies," held in Banff, Canada on April 22-25, 1992. 
504 1 0 |a Περιλαμβάνει βιβλιογραφικές παραπομπές και ευρετήριο 
504 1 0 |a Περιλαμβάνει βιβλιογραφίες και ευρετήριο 
650 1 0 |a Egg processing  |x Technological innovations. 
650 1 0 |a Egg products industry  |x Technological innovations. 
650 1 7 |a Επεξεργασία αυγού  |x Τεχνολογικές καινοτομίες  
650 1 7 |a Προϊόντα αυγών, Βιομηχανία των  |x Τεχνολογικές καινοτομίες  
650 0 0 |a Egg processing  |x Technological innovations 
650 0 0 |a Egg products industry  |x Technological innovations 
700 1 0 |a Sim, J. S. 
700 1 0 |a Nakai, Shuryo. 
700 1 0 |a Sim, J. S. 
700 1 0 |a Nakai, Shuryo 
711 2 0 |a International Symposium on "Non-Conventional Egg Uses and Newly Emerging Processing Technologies"  |c Banff, Alta.)  |d 1992 : 
952 |a GR-AtULA  |b 59cc1b6c6c5ad13446f79e90  |c 998a  |d 945l  |e 637.5 EGG  |t 1  |x m  |z Books 
952 |a CY-LiCUT  |b 5a01a6d06c5ad14ac1e7aa39  |c 945l  |d 998a  |t 1  |x m  |z Books