Saffron (Crocus sativus) production and processing
Corporate Author: | ebrary, Inc. |
---|---|
Other Authors: | Kafi, M. |
Format: | Book |
Language: | English |
Published: |
Enfield, NH :
Science Publishers,
c2006.
|
Subjects: | |
Online Access: | http://site.ebrary.com/lib/ucy/Doc?id=10256220 |
Similar Items
-
Agricultural cultivation : a bibliographic study /
by: Want, M. A.
Published: (2000) -
Saffron : crocus sativus L. /
Published: (1999) -
Μελέτη της επίδρασης του κρόκου Κοζάνης (Crocus Sativus) τη βιοσύνθεση της αλφατοξίνης Β? από το μύκητα spergillus parasiticus, σε θρεπτικό υλικό east extract sucrose/
by: Τζανίδη, Χρυσή
Published: (2009) -
Επίδραση των καιρικών συνθηκών κατά τη διάρκεια της συγκομιδής στις ποιοτικές παραμέτρους του saffron κατά το ISO 3632/
by: Σταμπολή, Ευανθία Α.
Published: (2011) -
Κρόκος-Safran : το χρυσάφι της Ελληνικής χλωρίδας /
by: Παπανικολάου, Αθανάσιος Η.
Published: (1997)