Μελέτη της επίδρασης του κρόκου Κοζάνης (Crocus Sativus) τη βιοσύνθεση της αλφατοξίνης Β? από το μύκητα spergillus parasiticus, σε θρεπτικό υλικό east extract sucrose/

Main Author: Τζανίδη, Χρυσή
Corporate Authors: Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Σχολή θετικών Επιστημών. Τμήμα Χημείας., Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στη Χημεία Τροφίμων
Format: Book
Language:Greek
Published: Αθήνα: [χ.ό.], 2009
Subjects:
ΒιβλιοθήκηΤαξιθετικός αριθμόςΑριθμός ΑντιτύπωνΠληροφορίεςΚατάσταση
Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο ΑθηνώνΜΔ 584.38 ΤζαΧ μ 20092ΠροβολήOPAC