Μελέτη της επίδρασης του κρόκου Κοζάνης (Crocus Sativus) τη βιοσύνθεση της αλφατοξίνης Β? από το μύκητα spergillus parasiticus, σε θρεπτικό υλικό east extract sucrose/

Main Author: Τζανίδη, Χρυσή
Corporate Authors: Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Σχολή θετικών Επιστημών. Τμήμα Χημείας., Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στη Χημεία Τροφίμων
Format: Book
Language:Greek
Published: Αθήνα: [χ.ό.], 2009
Subjects:
LEADER 01285nam a2200217 a 4500
001 1150782
005 20171111232526.0
008 100518s2010 gr erb 000 0 gre d
040 |a GrAtEKP.sci  |b gre  |e AACR2 
082 0 |2 22  |a 584.38 
100 1 |a Τζανίδη, Χρυσή 
245 1 0 |a Μελέτη της επίδρασης του κρόκου Κοζάνης (Crocus Sativus) τη βιοσύνθεση της αλφατοξίνης Β? από το μύκητα spergillus parasiticus, σε θρεπτικό υλικό east extract sucrose/  |c Τζανίδη Χρυσή 
260 |a Αθήνα:  |b [χ.ό.],  |c 2009 
300 |a 1 οπτικός δίσκος :  |b εικ., γραφ. παραστ., πιν. ;  |c 4 3/4 ίντσες. 
500 |a Επιβλέπουσα: Μαρκάκη Παναγιώτα 
504 |a Περιέχει Βιβλιογραφία 
650 0 |a Saffron crocus 
650 1 7 |a Μύκητες 
710 0 |a Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.  |b Σχολή θετικών Επιστημών.  |b Τμήμα Χημείας. 
710 0 |b Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στη Χημεία Τροφίμων 
952 |a GrAtEKP  |b 59cceb246c5ad134460c20d4  |c 998a  |d 945l  |e ΜΔ 584.38 ΤζαΧ μ 2009  |t 2  |x m  |z Books