Skip to content
Toggle navigation
Language
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
All Fields
Title
Author
Subject
Call Number
ISBN/ISSN
Find
Advanced
Λάδι:
Holdings
Cite this
Text this
Email this
Export Record
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Λάδι: γεύσεις και πολιτισμός 5.000 χρόνων/
Main Author:
Λαμπράκη, Μυρσίνη, 1965-
Format:
Book
Language:
Greek
Published:
Αθήνα:
Ελλληνικά Γράμματα,
1999
Subjects:
Olive oil
>
History
>
Greece
Olive oil
Cooking (Olive oil)
Cooking, Greek
Holdings
Description
Similar Items
Staff View
Βιβλιοθήκη
Ταξιθετικός αριθμός
Αριθμός Αντιτύπων
Πληροφορίες
Κατάσταση
Πανεπιστήμιο Κύπρου - Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Κύπρου
TX560.O4L36 1999
1
Προβολή
OPAC
Similar Items
Το λάδι/
by: Γεωργακόπουλος, Αλέξανδρος Ν.
Λάδι : γεύσεις και πολιτισμός 5.000 χρόνων /
by: Λαμπράκη-Ματθαιάκη, Μυρσίνη
Published: (2002)
Λάδι : γεύσεις και πολιτισμός 5000 χρόνων /
by: Λαμπράκη, Μυρσίνη, 1965-
Published: (2002)
Ο πολιτισμός της ελιάς, το ελαιόλαδο: ιστορία, λαογραφία, μυθολογία, υγεία, διατροφή/
by: Ψιλάκης, Νίκος
Published: (2003)
Πρακτικά 3ου Διεθνούς Συνεδρίου γιά τη Βιολογική Αξία του Ελαιόλαδου : Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης, Κολυμπάρι Χανιά,(Ελλάς), 8-12 Σεπτεμβίου 1980 /
Published: (1980)
×
Loading...