Χημειομετρική διάκριση του κυπριακού παραδοσιακού κρασιού Κουμανδαρία/

Main Author: Ιωάννου-Παπαγιάννη, Έλενα Λ.
Format: Book
Language:Greek
Published: Λευκωσία: [χ.ό.], 2012
Subjects:
LEADER 00957nam a2200205 a 4500
001 1634050
005 20171111234321.0
008 120601s2012 cy da r 000 u gre d
040 |a CY  |b University of Cyprus  |e AACR-2 
050 |a TP559.C93P38 2012 
100 1 |a Ιωάννου-Παπαγιάννη, Έλενα Λ. 
245 1 0 |a Χημειομετρική διάκριση του κυπριακού παραδοσιακού κρασιού Κουμανδαρία/  |c Έλενα Ιωάννου Παπαγιάννη 
260 |a Λευκωσία:  |b [χ.ό.],  |c 2012 
300 |a x, 156 σ. :  |b εικ. ;  |c 30 εκ. 
500 |a Επιβλέπων καθηγητής: Χάρης Θεοχάρης. 
504 |a Περιέχει βιβλιογραφία. 
650 0 |a Wine and wine making  |z Cyprus 
650 0 |a Wine and wine making  |x Analysis 
650 0 |a Wine and wine making  |x Chemistry 
952 |a CY-NiOUC  |b 5a043ef76c5ad14ac1ea4a65  |c 998a  |d 945l  |e TP559.C93P38 2012  |t 1  |x m  |z Books