Skip to content
Toggle navigation
Language
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
All Fields
Title
Author
Subject
Call Number
ISBN/ISSN
Find
Advanced
Χημειομετρική διάκριση του κυπ...
Description
Cite this
Text this
Email this
Export Record
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Χημειομετρική διάκριση του κυπριακού παραδοσιακού κρασιού Κουμανδαρία/
Main Author:
Ιωάννου-Παπαγιάννη, Έλενα Λ.
Format:
Book
Language:
Greek
Published:
Λευκωσία:
[χ.ό.],
2012
Subjects:
Wine and wine making
>
Cyprus
Wine and wine making
>
Analysis
Wine and wine making
>
Chemistry
Holdings
Description
Similar Items
Staff View
Item Description:
Επιβλέπων καθηγητής: Χάρης Θεοχάρης.
Physical Description:
x, 156 σ. : εικ. ; 30 εκ.
Bibliography:
Περιέχει βιβλιογραφία.
Similar Items
Κουμανδαρία: το κρασί - θρύλος/
by: Παπαδόπουλος, Κυριάκος Δ., 1945-
Published: (2009)
Αυθεντικότητα του παραδοσιακού κυπριακού ποτού ζιβανία/
by: Κοκκινόφτα-Διογένους, Ρεβέκκα
Published: (2003)
Wines of Cyprus: a study/
by: Mariti, Giovanni, 1736-1806
Published: (1984)
Ο πολιτισμός της αμπέλου στην Κύπρο διά μέσου των αιώνων/
Vines and wines of Cyprus: 4000 years of tradition/
Published: (1993)
×
Loading...