Μικροβιολογία τροφίμων και πεπτικού συστήματος /

Main Author: Μπεζιρτζόγλου, Ευγενία.
Format: Book
Language:Greek
Published: Αθήνα : Παρισιανού, c2004.
Subjects:
LEADER 00797nam a2200193 a 4500
001 1482260
005 20171111233540.0
008 100913t2004 gr a b 001 0 gre d
020 |a 9789603942542  |q pbk. 
040 |a CY-LiCUT 
050 1 4 |a QR115  |b .M64 2004 
100 1 |a Μπεζιρτζόγλου, Ευγενία. 
245 1 0 |a Μικροβιολογία τροφίμων και πεπτικού συστήματος /  |c Ευγενία Μπεζιρτζόγλου. 
260 |a Αθήνα :  |b Παρισιανού,  |c c2004. 
300 |a xvi, 174 σ. :  |b εικ. ;  |c 25 εκ. 
504 |a Περιέχει βιβλιογραφικές αναφορές και ευρετήριο. 
650 0 |a Food  |x Microbiology. 
650 0 |a Food  |x Quality. 
952 |a CY-LiCUT  |b 5a01a6af6c5ad14ac1e7a687  |c 945l  |d 998a  |e -  |t 1  |x m  |z Books