Τεχνολογία προϊόντων γάλακτος /

Main Author: Ζερφυρίδης, Γρηγόριος Κ.
Format: Book
Language:Greek
Published: Θεσσαλονίκη : Γιαχούδης, 2001.
Edition:2η έκδ.
Subjects:
LEADER 00894nam a2200205 a 4500
001 1480722
005 20171111233539.0
008 100218s2001 gr a b 001 0 gre d
040 |a CY-LiCUT 
050 1 4 |a SF250.5  |b .Z47 2001 
100 1 |a Ζερφυρίδης, Γρηγόριος Κ. 
245 1 0 |a Τεχνολογία προϊόντων γάλακτος /  |c Γρηγόριος Κ. Ζερφυρίδης. 
250 |a 2η έκδ. 
260 |a Θεσσαλονίκη :  |b Γιαχούδης,  |c 2001. 
300 |a 325 σ. :  |b εικ. ;  |c 25 εκ. 
500 |a II. Ζυμούμενα προϊόντα γάλακτος -- III. Παγωτό -- IV. Κρέμα, βούτυρο. 
504 |a Περιέχει βιβλιογραφικές αναφορές και ευρετήριο. 
650 0 |a Dairy processing. 
650 0 |a Dairy products. 
952 |a CY-LiCUT  |b 5a01a6706c5ad14ac1e79f69  |c 945l  |d 998a  |e -  |t 3  |x m  |z Books