|
|
|
|
LEADER |
00894nam a2200205 a 4500 |
001 |
1480722 |
005 |
20171111233539.0 |
008 |
100218s2001 gr a b 001 0 gre d |
040 |
|
|
|a CY-LiCUT
|
050 |
1 |
4 |
|a SF250.5
|b .Z47 2001
|
100 |
1 |
|
|a Ζερφυρίδης, Γρηγόριος Κ.
|
245 |
1 |
0 |
|a Τεχνολογία προϊόντων γάλακτος /
|c Γρηγόριος Κ. Ζερφυρίδης.
|
250 |
|
|
|a 2η έκδ.
|
260 |
|
|
|a Θεσσαλονίκη :
|b Γιαχούδης,
|c 2001.
|
300 |
|
|
|a 325 σ. :
|b εικ. ;
|c 25 εκ.
|
500 |
|
|
|a II. Ζυμούμενα προϊόντα γάλακτος -- III. Παγωτό -- IV. Κρέμα, βούτυρο.
|
504 |
|
|
|a Περιέχει βιβλιογραφικές αναφορές και ευρετήριο.
|
650 |
|
0 |
|a Dairy processing.
|
650 |
|
0 |
|a Dairy products.
|
952 |
|
|
|a CY-LiCUT
|b 5a01a6706c5ad14ac1e79f69
|c 945l
|d 998a
|e -
|t 3
|x m
|z Books
|