Το Σαλιγκάρι στην ελληνική και ευρωπαϊκή κουζίνα 80 συνταγές ελληνικές και ξένες

Main Author: Μαρκάκης, Στέλιος (Author)
Format: Book
Language:Greek
Published: Αθήνα ΧΟΝΟΠΡΕΣ Α.Ε. 1990
Subjects:
LEADER 00765nam a2200181 a 4500
001 1455971
005 20171111233518.0
008 110201s1990 u gre
040 |a Δημοτική Βιβλιοθήκη Καλαμαριάς 
041 0 |a gre 
082 0 4 |a 641.5 ΜΑΡ 
100 1 |4 aut  |a Μαρκάκης, Στέλιος 
245 1 0 |a Το Σαλιγκάρι στην ελληνική και ευρωπαϊκή κουζίνα  |b 80 συνταγές ελληνικές και ξένες 
260 |a Αθήνα  |b ΧΟΝΟΠΡΕΣ Α.Ε.  |c 1990 
300 |a 83σ.  |b εικ.  |c 23εκ. 
650 4 |a Μαγειρική, Ευρωπαϊκή 
650 4 |a Μαγειρική, Ελληνική 
952 |a GrThDVK  |b 59d14b1b6c5ad1344611df3a  |c 952a  |d 9528  |e 641.5 ΜΑΡ  |t 1  |x m  |z Books