Skip to content
Toggle navigation
Language
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
All Fields
Title
Author
Subject
Call Number
ISBN/ISSN
Find
Advanced
Το Σαλιγκάρι στην ελληνική και...
Holdings
Cite this
Text this
Email this
Export Record
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Το Σαλιγκάρι στην ελληνική και ευρωπαϊκή κουζίνα 80 συνταγές ελληνικές και ξένες
Main Author:
Μαρκάκης, Στέλιος
(Author)
Format:
Book
Language:
Greek
Published:
Αθήνα
ΧΟΝΟΠΡΕΣ Α.Ε.
1990
Subjects:
Μαγειρική, Ευρωπαϊκή
Μαγειρική, Ελληνική
Holdings
Description
Similar Items
Staff View
Βιβλιοθήκη
Ταξιθετικός αριθμός
Αριθμός Αντιτύπων
Πληροφορίες
Κατάσταση
Δήμος Καλαμαριάς
641.5 ΜΑΡ
1
Προβολή
OPAC
Similar Items
Το σαλιγκάρι : στην ελληνική και ευρωπαϊκή κουζίνα : 80 συνταγές ελληνικές και ξένες /
by: Μαρκάκης, Στυλιανός
Published: (1990)
Ελληνική κουζίνα Παραδοσιακές συνταγές
by: Αγγελικοπούλου, Ασπασία
Published: (1995)
Ελληνική κουζίνα 300 παραδοσιακές συνταγές
by: Αγγελικοπούλου, Ασπασία
Published: (2002)
Ελληνική κουζίνα 300 παραδοσιακές συνταγές
by: Αγγελικοπούλου, Ασπασία
Published: (1995)
Ελληνική κουζίνα Οι γνήσιες συνταγές της μάνας
by: Σκούρα, Σοφία Απ.
Published: (1989)
×
Loading...