Οργανοληπτικός έλεγχος αρτοσκευασμάτων
Format: | Book |
---|---|
Language: | Greek |
Published: |
Αθήνα
Les Livres du Tourisme
c2016
|
Similar Items
-
Οργανοληπτικός έλεγχος τροφίμων αρχές και μέθοδοι
by: Γρηγοράκης, Κρίτων
Published: (2014) -
Παραγωγή αρτοσκευασμάτων ελεύθερων γλουτένης /
by: Σαμπάνης, Δημήτριος -
Μελέτη χρόνου αρτοσκευασμάτων /
by: Μακρή, Παναγιώτα - Κωνσταντίνα -
Μελέτη χρόνου ζωής αρτοσκευασμάτων : ψωμί /
by: Αραζού, Στυλιανή -
Παραγωγή αρτοσκευασμάτων απο κατεψυγμένο ζυμάρι /
by: Γιάννου, Βιργινία