|
|
|
|
LEADER |
01082nam a2200229 a 4500 |
001 |
1420230 |
005 |
20171111233425.0 |
008 |
170616s2012 GRa||| 000 yygre |
020 |
|
|
|a 978-618-5025-03-8
|
040 |
1 |
1 |
|a AtEVE
|e AACR2
|
041 |
|
|
|a gre
|
050 |
1 |
|
|a TX911.3.M27
|
082 |
1 |
|
|2 23
|a 647.95068
|
100 |
0 |
1 |
|a Μπόσκου, Γεώργιος
|
245 |
1 |
|
|a Νέα διατροφικά πρότυπα
|c Γεώργιος Παλησίδης, Γεώργιος Μπόσκου
|
260 |
1 |
|
|a Αθήνα
|b ΙΜΕ-ΓΣΒΕΕ Ινστιτούτο Μικρών Επιχειρήσεων - Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας
|c 2012
|
300 |
1 |
|
|a 732 σ.
|b έγχρ. εικ.
|c 24 εκ.
|
490 |
2 |
|
|a Θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας
|
504 |
2 |
|
|a Περιέχει βιβλιογραφίες
|
650 |
1 |
|
|a Διοίκηση επισιτιστικών επιχειρήσεων
|
700 |
0 |
1 |
|a Παλησίδης, Γιώργος
|
952 |
|
|
|a GRAtEVE
|b 59ce86a26c5ad134461146a1
|c 995b
|d 995e
|e 06867/2012-2
|t 2
|x m
|z Books
|