Ανάπτυξη και αξιολόγηση μεθόδων απομόνωσης και προσδιορισμού με HPLC UV-Vis DAD και GC - MSD της μυκοτοξίνης πατουλίνης. Εφαρμογές σε τρόφιμα που κυκλοφορούν στην Ελληνική Αγορά/

Main Author: Μούκας, Αθανάσιος Ι.
Corporate Authors: Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Σχολή Θετικών Επιστημών., Τμήμα Χημείας
Format: Book
Language:Greek
Published: Αθήνα: [χ. ό.], 2006
Subjects:
ΒιβλιοθήκηΤαξιθετικός αριθμόςΑριθμός ΑντιτύπωνΠληροφορίεςΚατάσταση
Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο ΑθηνώνΜΔ 664 ΜουΑ α 20062ΠροβολήOPAC