Δράση βακτηρίων γαλακτικού οξέος κατά την οινοποίηση γλεύκους σταφυλιών περιοχής Τύρναβου/
Main Author: | Παπράς, Αστέριος |
---|---|
Corporate Authors: | Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Σχολή Θετικών Επιστημών. Τμήμα Βιολογίας. Τομέας Βοτανικής., Μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης ʹʹΜικροβιακή Βιοτεχνολογίαʹʹ |
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Αθήνα:
[χ.ό.],
1995
|
Subjects: |
Similar Items
-
The lactic acid bacteria/
Published: (1999) -
Listeria monocytogenes: ψυχρότροφο παθογόνο βακτήριο των τροφίμων : μελέτη της αναδόμησης των λιποειδών του στην χαμηλή θερμοκρασία δια της σύγκρισης των λιπαρών οξέων /
by: Περράκη, Μαριγώ Φ.
Published: (1999) -
Επίδραση του συντηρητικού οξικού οξέος στα λιπίδια και στη ρευστότητα της μεμβράνης του τροφογενούς παθογόνου βακτηρίου Listeria monocytogenes. : Επίδραση κρύας προσαρμογής στην επιβίωση του βακτηρίου σε παγωτά με διαφορετική σύσταση /
by: Διακογιάννης, Ιωάννης
Published: (2009) -
Συντήρηση αναεροβίων βακτηρίων με μεθόδους κατάψυξης και λυοφιλοποίησης
by: Σπυράκου - Παπακωνσταντίνου, Ουρανία (1950- )
Published: (1983) -
Ἡ χρησιμότητα τῆς ἀερίου χρωματογραφίας γιά τήν ταυτοποίηση τῶν ἀναεροβίων βακτηρίων
by: Αποστολοπούλου, Αικατερίνη Γ.
Published: (1979)