Επιβαρυντικές ουσίες στα τρόφιμα : διερεύνηση γνώσεων και στάσεων των μαθητών σχετικά με τα πρόσθετα τροφίμων και τα αγροχημικά και παραγωγή διαθεματικού εκπαιδευτικού υλικού για το γυμνάσιο και το λύκειο /

Main Author: Κακουλίδου, Βενετία
Corporate Authors: Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Βιβλιοθήκη Σχολής Θετικών Επιστημών. Τμήμα Χημείας., Διατηματικό ΠΜΣ Διδακτική της Χημείας και Νέες Εκπαιδευτικές Τεχνολογίες (ΔΙΧΗΝΕΤ)
Format: Book
Language:Greek
Published: Αθήνα: [χ.ό.], 2010
Subjects:

Similar Items