Επιβαρυντικές ουσίες στα τρόφιμα : διερεύνηση γνώσεων και στάσεων των μαθητών σχετικά με τα πρόσθετα τροφίμων και τα αγροχημικά και παραγωγή διαθεματικού εκπαιδευτικού υλικού για το γυμνάσιο και το λύκειο /

Main Author: Κακουλίδου, Βενετία
Corporate Authors: Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Βιβλιοθήκη Σχολής Θετικών Επιστημών. Τμήμα Χημείας., Διατηματικό ΠΜΣ Διδακτική της Χημείας και Νέες Εκπαιδευτικές Τεχνολογίες (ΔΙΧΗΝΕΤ)
Format: Book
Language:Greek
Published: Αθήνα: [χ.ό.], 2010
Subjects:
Item Description:Επιβλέπων καθηγητής: Μιχαήλ Σκούλλος
Physical Description:1 οπτικός δίσκος : εικ., πιν., διαγρ. ; 4 3/4 ίντσες.
Bibliography:Περιέχει Βιβλιογραφία: σ. 402-407