Μελέτη συστατικών του οίνου με αντιξειδωτική δράση/
Main Author: | Ζήκος, Νικόλαος |
---|---|
Corporate Authors: | Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Σχολή Θετικών Επιστημών., Τμήμα Χημείας |
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Αθήνα:
[χ.ο.],
2010
|
Subjects: |
Similar Items
-
Μελέτη των τάσεων του γεωδυναμικού ύψους, της θερμοκρασίας και της σχετικής υγρασίας στην κατώτερη τροπόσφαιρα πάνω από την Ευρώπη/
Published: (2005) -
H επίδραση της υγρασίας στη δυνητική θερμοκρασία καθ΄ ύψος/
by: Συντάκας, Ιωάννης Σπ.
Published: (1979) -
Επίδραση μεμονωμένων μυκητοκτόνων και εντομοκτόνων δραστικών ουσιών στην αύξηση 6 εμπορικών στελεχών ζυμών οινοποίησης και μιγμάτων 2 ουσιών στην αύξηση του εμπορικού στελέχους: Saccharomyces cerevisae v. bayanus Fermol Blanc/
by: Σωτήρχος, Δημήτριος
Published: (2009) -
Μελέτη πτητικών θειούχων ενώσεων σε ελληνικούς λευκούς ξηρούς οίνους/
by: Καραγιάννης, Στυλιανός
Published: (1999) -
Μελέτη της σύστασης και του αρώματος οίνων της ποικιλίας Ξινόμαυρο και επίδραση της μηλογαλακτικής ζύμωσης σε αυτούς/
by: Φελέκου, Φωτεινή Α.
Published: (2001)