Ανάπτυξη ηλεκτροχημικού βιοαισθητήρα για τον ταχυ προσδιορισμό του ναφθαλενικού οξικού οξέος (ΝΑΑ) σε φρούτα και λαχανικά με τη χρήση σταθεροποιημένων στον αέρα λιπιδικών μεμβρανών με ενσωματωμένο πρωτεινικό υποδοχέα δέσμευσης αυξίνης-1 (Auxin Binding Protein-1, ABP-1)/

Main Author: Ντάνος, Νικόλαος Σ.
Corporate Authors: Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Σχολή θετικών Επιστημών. Τμήμα Χημείας., Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στη Χημεία Τροφίμων
Format: Book
Language:Greek
Published: Αθήνα: [χ.ό.], 2008
Subjects:
LEADER 01523nam a2200217 a 4500
001 1144883
005 20171111232521.0
008 100420s2008 gr er b a 000 0 gre d
040 |a GrAtEKP.sci  |b gre  |e AACR2 
082 0 |2 22  |a 664 
100 1 |a Ντάνος, Νικόλαος Σ. 
245 1 0 |a Ανάπτυξη ηλεκτροχημικού βιοαισθητήρα για τον ταχυ προσδιορισμό του ναφθαλενικού οξικού οξέος (ΝΑΑ) σε φρούτα και λαχανικά με τη χρήση σταθεροποιημένων στον αέρα λιπιδικών μεμβρανών με ενσωματωμένο πρωτεινικό υποδοχέα δέσμευσης αυξίνης-1 (Auxin Binding Protein-1, ABP-1)/  |c Νικόλαος Σ. Ντάνος 
260 |a Αθήνα:  |b [χ.ό.],  |c 2008 
300 |a 47 σ. :  |b εικ., διαγρ., πιν. ;  |c 30 εκ. 
500 |a Επιβλέπoυσα καθηγήτρια: Ε. Μελισσάρη 
504 |a Περιλαμβάνει βιβλιογραφία: σ. 44-47 
650 1 7 |a Χημεία τροφίμων 
650 1 7 |a Βιοαισθητήρες 
710 0 |a Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.  |b Σχολή θετικών Επιστημών.  |b Τμήμα Χημείας. 
710 0 |b Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στη Χημεία Τροφίμων 
952 |a GrAtEKP  |b 59ccea3e6c5ad134460c08b2  |c 998a  |d 945l  |e ΜΔ 664 ΝταΝ α 2008  |t 1  |x m  |z Books