|
|
|
|
LEADER |
00859nam a2200229 a 4500 |
001 |
114051 |
005 |
20171111224502.0 |
008 |
061215m20032008 a||| 000 yygre |
020 |
|
|
|a 978-960-331-449-3
|q (τ.1)
|
040 |
1 |
1 |
|a AtEVE
|e AACR2
|
041 |
1 |
|
|a gre
|h ger
|q (τ.2)
|
082 |
1 |
|
|2 21
|a 640
|
100 |
0 |
1 |
|a Grüner, Hermann
|
245 |
1 |
|
|a Επαγγελματική μαγειρική
|c Herman Grüner... [et al.]
|
250 |
1 |
|
|a 2η έκδ.
|
260 |
1 |
|
|a Αθήνα
|b Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις
|c [2003]
|
300 |
1 |
|
|a 2τ.
|b εικ.
|c 24εκ.
|
490 |
2 |
|
|a Βιβλιοθήκη επισιτιστικών επαγγελμάτων
|
505 |
1 |
|
|a «τ.1.» Επαγγελματική μαγειρική -
|
650 |
1 |
|
|a Μαγειρική
|
700 |
0 |
1 |
|a Metz, Reinhold
|
952 |
|
|
|a GRAtEVE
|b 59045d356c5ad119ff973b69
|c 995b
|d 995e
|e 01846/2009-2
|t 4
|x m
|z Books
|