Επίδραση της θερμοκρασίας στη σύσταση των λιπαρών οξέων του λιπιδιακού περιεχομένου της σάρκας χταποδιών, Octopus vulgaris/

Main Author: Φιντικάκη, Μυρσίνη
Corporate Authors: Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Σχολή Θετικών Επιστημών., Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών Ωκεανογραφίας και Διαχείρισης Θαλάσσιου Περιβάλλοντος
Format: Book
Language:Greek
Published: Αθήνα: [χ. ό.], 2003
Subjects:
Physical Description:73 σ. : εικ., πίν., διαγρ. ; 30 εκ.
Bibliography:Βιβλιογραφία: σ. 68-73