Skip to content
Toggle navigation
Language
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
All Fields
Title
Author
Subject
Call Number
ISBN/ISSN
Find
Advanced
Η ασφάλεια των τροφίμων στο Ευ...
Holdings
Cite this
Text this
Email this
Export Record
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Η ασφάλεια των τροφίμων στο Ευρωπαϊκό Δίκαιο /
Main Author:
Τάκης, Αθανάσιος Γ.
Other Authors:
Σαχπεκίδου, Ευγενία Ρ.,
Format:
Book
Language:
Greek
Published:
Αθήνα; Θεσσαλονίκη :
Σάκκουλας,
2009.
Subjects:
Food law and legislation
>
Europe.
Food adulteration and inspection
>
Law and legislation
>
Europe.
Δίκαιο και νομοθεσία τροφίμων
>
Ευρώπη
Διατροφική αλλοίωση και έλεγχος
>
Δίκαιο και νομοθεσία
>
Ευρώπη
Holdings
Description
Similar Items
Staff View
Βιβλιοθήκη
Ταξιθετικός αριθμός
Αριθμός Αντιτύπων
Πληροφορίες
Κατάσταση
ΤΕΙ Κρήτης
KJC6750 .T35 2009
2
Προβολή
OPAC
Similar Items
Le droit de l'alimentation dans l'Europe de demain= Food law in the Europe of to-morrow= Das Lebensmittelrecht im Europa von Morgen/
Published: (1964)
Legislation governing food control and quality certification : authorities and producers /
by: Chiaradia-Bousquet, Jean-Pierre
Published: (1995)
Legislation governing food control and quality certification :authorities and producers /
Published: (1995)
A. P. Mathur's Commentaries on Prevention of food adulteration act, 1954
by: Mathur, A. P.
Published: (1990)
Laboratoriumsbuch fur den Lebensmittelchemiker/
by: Diemair, Willibald, 1899-
Published: (1963)
×
Loading...