Ποιότητες και προδιαγραφές τροφίμων /

Main Author: Δημούλας, Κωνσταντίνος Αλ.
Format: Book
Language:Greek
Published: Αθήναι : ΥΠΕΠΘ, 1978.
Subjects:
LEADER 00769nam a2200193 a 4500
001 952872
005 20171111231423.0
008 960521s1974 gr gre d
050 4 |a TX531  |b .D5 
100 1 |a Δημούλας, Κωνσταντίνος Αλ. 
245 1 0 |a Ποιότητες και προδιαγραφές τροφίμων /  |c υπό Κ. Αλ. Δημούλα. 
260 |a Αθήναι :  |b ΥΠΕΠΘ,  |c 1978. 
300 |a 83 σ. ;  |c 24εκ. 
650 0 |a Food industry and trade  |x Quality control 
650 0 |a Food  |x Analysis 
650 4 |a Τρόφιμα  |x Ανάλυση 
650 4 |a Τρόφιμα  |x Βιομηχανία και εμπόριο 
650 4 |x Ποιοτικός έλεγχος 
952 |a GRHeTEI  |b 59ccc30a6c5ad1344607b745  |c 998a  |d 945l  |e T531.D5  |t 1  |x m  |z Books