Skip to content
Toggle navigation
Language
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
All Fields
Title
Author
Subject
Call Number
ISBN/ISSN
Find
Advanced
La cuisine des fruits/
Holdings
Cite this
Text this
Email this
Export Record
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
La cuisine des fruits/
Main Author:
Chapon, Philippe
Format:
Book
Language:
French
Published:
[χ.τ.]:
Chene-Hachette,
2001
Subjects:
Φρούτα
Μαγειρική (Φρούτα)
Fruit
Cookery (Fruits)
Holdings
Description
Similar Items
Staff View
Βιβλιοθήκη
Ταξιθετικός αριθμός
Αριθμός Αντιτύπων
Πληροφορίες
Κατάσταση
Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο
641.5 CHA
1
Προβολή
OPAC
Similar Items
The fresh fruit cookbook
by: Bacon, Vo
Published: (1992)
Tropical fruits/
by: Nakasone, Henry Yoshiki
Published: (1998)
Τα φρούτα νωπά και συντηρημένα : τροφή για υγεία και μακροζωΐα /
by: Αγάθος, Νικόλαος Δ.
Temperate and subtropical fruit production
Published: (1999)
Handbook of environmental physiology of fruit crops /
Published: (1994)
×
Loading...