Πρόσθετα τροφίμων και καρκίνος παχέως εντέρου/

Main Author: Γεωργούλη, Χρυσούλα
Other Authors: Σιουρδή, Δήμητρα
Format: Book
Language:English
Published: Αθήνα: [χ.ό.], 2002
LEADER 00727nam a2200169 a 4500
001 943863
005 20171111231415.0
008 040312s2002 gr b gr 000 0 eng d
040 |a Gr-KaHUA  |b gre  |e AACR2 
041 0 |a eng 
100 1 |a Γεωργούλη, Χρυσούλα 
245 1 0 |a Πρόσθετα τροφίμων και καρκίνος παχέως εντέρου/  |c Χρυσούλα Γεωργούλη, Δήμητρα Σιουρδή 
260 |a Αθήνα:  |b [χ.ό.],  |c 2002 
300 |a 86 σ. :  |b πίν., σχ. ;  |c 30 εκ. 
504 |a Περιέχει βιβλιογραφικές παραπομπές 
700 1 |a Σιουρδή, Δήμητρα 
952 |a GR-KaHUA  |b 59cca4b26c5ad1344602f3a5  |c 998a  |d 945l  |e ΠΤΥ ΓΕΩ  |t 1  |x m  |z Books