Επίδραση επεξεργασίας στα πτητικά αρωματικά και γευστικά συστατικά χυμού πορτοκαλιού /
Main Author: | Οικονόμου, Σοφία |
---|---|
Corporate Authors: | Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών., Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών |
Format: | Book |
Similar Items
-
Επίδραση επεξεργασίας στα πτητικά αρωματικά και γευστικά συστατικά χυμού πορτοκαλιού /
by: Οικονόμου, Σοφία - Φεστιβάλ πορτοκαλιού
-
Γευστικά οικονομικά γεύματα
by: Garcia, Leonardo
Published: (2010) -
Τα γευστικά ταξίδια της Βέφας
by: Αλεξιάδου, Βέφα
Published: (2002) -
Διαφοροποίηση αμιγών ελληνικών μελιών πορτοκαλιάς, θμαριού και βαμβακιού με βάση τα πτητικά συστατικά τους/
by: Αλυσσανδράκης, Ελευθέριος
Published: (2007)