Επίδραση προφυτρωτικών μεθόδων άρδευσης στα ποιοτικά χαρακτηριστικά του βαμβακιού /

Main Author: Τσολάκης, Σάββας.
Corporate Authors: Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών., Τμήμα Γεωπονίας, Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.
Other Authors: Σακελλαρίου-Μακραντωνάκη, Μαρία,
Format: Book
Language:Greek
Published: Βόλος: [χ.ό], 2016.
Subjects:
LEADER 01241nam a2200229 a 4500
001 910555
005 20171111231349.0
008 160603s2016 gr ad b 000 0 gre|c
040 |a GR-VoPTK  |b gre  |e AACR2 
082 0 4 |2 22  |a 633.51 
100 1 |a Τσολάκης, Σάββας. 
245 1 0 |a Επίδραση προφυτρωτικών μεθόδων άρδευσης στα ποιοτικά χαρακτηριστικά του βαμβακιού /  |c Τσολάκης Σάββας ; επιβλέπουσα καθηγήτρια Μαρία Σακελλαρίου - Μακραντωνάκη . 
260 |a Βόλος:   |b [χ.ό],   |c 2016. 
300 |a 101 σ. :  |b εικ., πίν. ;  |c 30 εκ. 
500 |a 1 CD-ROM 
504 |a Βιβλιογραφία σ. 99-101. 
650 7 |a Βαμβάκι. 
650 7 |a Άρδευση  |x Συστήματα. 
700 1 |a Σακελλαρίου-Μακραντωνάκη, Μαρία, 
710 2 |a Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.  |b Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. 
710 2 |b Τμήμα Γεωπονίας, Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος. 
952 |a GR-VoPKT  |b 59cc8a5a6c5ad13446fecce8  |c 998a  |d 945l  |e THESIS 633.51 ΤΣΟ  |t 2  |x m  |z Books