Αξιολόγηση ποικιλιών σόγιας (Glycine max (L.) Merr.) σε επίσπορη καλλιέργεια και μελέτη των γενετικών σχέσεων τους με τη χρήση μοριακών δεικτών SSR/
Main Author: | Καρανίκα, Χρυσοβαλάντου. |
---|---|
Corporate Authors: | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών., Τμήμα Γεωπονίας, Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος. |
Other Authors: | Χα, Ιμπραχίμ-Αβραάμ |
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Βόλος :
[χ.ό] ,
2016.
|
Subjects: |
Similar Items
-
Η καλλιέργεια της σόγιας/
by: Σπαθή, Ελένη
Published: (2007) -
Βασικές αρχές καλλιέργειας της σόγιας/
Published: (1980) -
Μελέτη παραγόντων υποβάθμισης της ποιότητας και της βλαστικής ικανότητας του σπόρου ποικιλιών σόγιας (Glycine max (L.) Merr.) και εφαρμογή διασταυρώσεων με στόχο την παραγωγή νέων βελτιωμένων ποικιλιών/
by: Ραπτοπούλου, Χρηστίνα Γ.
Published: (2014) -
Συγκριτική αξιολόγηση της απόδοσης και των αγρονομικών χαρακτηριστικών 12 εμπορικών ποικιλιών σόγιας στην περιοχή της Λάρισας /
by: Ζιάννα, Ευαγγελία.
Published: (2016) -
Σόγια: εναλλακτική καλλιέργεια για παραγωγή βιοκαυσίμου στην Ευρωπαϊκή Ενωση και στην Ελλάδα/
by: Μάιπα, Σαββίνα Κ.
Published: (2011)