Επίδραση της υπεριώδους ακτινοβολίας στα ποιοτικά χαρακτηριστικά υδροπονικά παραγόμενης τομάτας σε πλαστικό θερμοκήπιο/

Main Author: Μαλέτσικα, Περσεφόνη
Corporate Author: Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών.
Other Authors: Κίττας, Κωνσταντίνος, Σιώμος, Αναστάσιος, Χα, Ιμπραχίμ-Αβραάμ
Format: Book
Language:Greek
Published: Βόλος: [χ.ό.], 2004
Subjects:
Online Access:http://hdl.handle.net/11615/1527

Internet

http://hdl.handle.net/11615/1527
ΒιβλιοθήκηΤαξιθετικός αριθμόςΑριθμός ΑντιτύπωνΠληροφορίεςΚατάσταση
Πανεπιστήμιο ΘεσσαλίαςTHESIS 635.642 85 ΜΑΛ1ΠροβολήOPAC