Nutritional quality of cereal grains : genetic and agronomic improvement /

Other Authors: Olson, Robert Augutst,, Frey, K. J.
Format: Book
Language:English
Published: Madison: American Society of Agronomy, Crop Science Society of America, Soil Science Society of America, 1987
Series:Agronomy 28
Subjects:
LEADER 01063nam a2200241 a 4500
001 888504
005 20171111231330.0
008 050727s1987 gr r 000 0 eng d
020 |a 0891180923 
040 |a GRE  |b Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας  |e AACR2 
082 0 |a 633.104 2 
245 0 0 |a Nutritional quality of cereal grains :  |b genetic and agronomic improvement /  |c edited by R. A. Olson, K. J. Frey 
260 |a Madison:  |b American Society of Agronomy, Crop Science Society of America, Soil Science Society of America,  |c 1987 
300 |a xx, 511 p. :  |b ill. ;  |c 24 cm. +  |e fig. + tabl. 
490 0 |a Agronomy  |v 28 
504 |a Περιέχει βιβλιογραφικές αναφορές και ευρετήριο. 
650 1 0 |a ΣΙΤΗΡΑ * 
650 1 0 |a ΣΙΤΗΡΑ *  |x ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ 
650 1 0 |a ΣΙΤΗΡΑ *  |x ΔΙΑΤΡΟΦΗ 
650 1 0 |a ΣΙΤΗΡΑ *  |x ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ 
700 1 |a Olson, Robert Augutst, 
700 1 |a Frey, K. J. 
952 |a GR-VoPKT  |b 59cc80b96c5ad13446fd8e19  |c 998a  |d 945l  |e 633.104 2 NUT  |t 2  |x m  |z Books