Skip to content
Toggle navigation
Language
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
All Fields
Title
Author
Subject
Call Number
ISBN/ISSN
Find
Advanced
The Amylograph handbook /
Holdings
Cite this
Text this
Email this
Export Record
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
The Amylograph handbook /
Corporate Author:
American Association of Cereal Chemists Physical Testing Methods Committee
Other Authors:
Shuey, William C.
,
Tipples, Keith H.
Format:
Book
Language:
English
Published:
St. Paul, Minn :
The Association ,
c1980 .
Subjects:
Amylograph
Dough
>
Testing
Holdings
Description
Similar Items
Staff View
Βιβλιοθήκη
Ταξιθετικός αριθμός
Αριθμός Αντιτύπων
Πληροφορίες
Κατάσταση
ΤΕΙ Αθήνας
-
1
Προβολή
OPAC
Similar Items
Οι γνώσεις και η πείρα μου για την αρτοποιία/
by: Κοιλιάρης, Κυριάκος Σ.
Published: (2000)
The farinograph handbook/
by: D'Appolonia, Bert L.
Published: (1984)
Κατασκευές από πηλό και ζυμάρι/
by: Grisewood, Sara
Published: (2000)
Ζύμη/
by: Gessat, Audreu
Published: (1999)
Πεντανόστιμα ψωμιά συνταγές για ψωμιά με μαγιά, με προζύμι ή σόδας και διάφορα αρτοσκευάσματα
by: Χατζηανδρέου, Εμμανουήλ
Published: (2011)
×
Loading...