Ποιότητα του παραγόμενου προιόντος και ολική ποιότητα της διαχείρισης πόρων κατά την βιολογικής καλλιέργειας οινοποιήσιμων σταφυλιών [Διπλωματική διατριβή]/

Main Author: Σαρηγιαννίδη, Αλεξάνδρα
Corporate Author: Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο
Format: Book
Language:Greek
Published: Πάτρα: Ε.Α.Π., 2008
Subjects:
Online Access:1.http://class.eap.gr/QuickPlace/dipde/Main.nsf/h_244E26E21CB88D82C22574950041B633/90963C5C85F78AD8C22574B3002637BA/?OpenDocument

Internet

1.http://class.eap.gr/QuickPlace/dipde/Main.nsf/h_244E26E21CB88D82C22574950041B633/90963C5C85F78AD8C22574B3002637BA/?OpenDocument
ΒιβλιοθήκηΤαξιθετικός αριθμόςΑριθμός ΑντιτύπωνΠληροφορίεςΚατάσταση
Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο-1ΠροβολήOPAC