Εφαρμογή στατιστικών μεθόδων για τον έλεγχο και τη βελτίωση της ποιότητας σε διαδικασία επεξεργασίας και παρασκευής αλατιού [Διπλωματική διατριβή] /

Main Author: Γκουργκούλης, Μιχαήλ
Corporate Author: Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο
Other Authors: Ζέρβας, Ευστάθιος
Format: Book
Language:Greek
Published: Πάτρα: Ε.Α.Π., 2006
Subjects:
Online Access:http://class.eap.gr/QuickPlace/dipde/Main.nsf/h_72277E68EDC93C66C225703400337488/9996150E9884536AC225726D0026439F/?OpenDocument

Internet

http://class.eap.gr/QuickPlace/dipde/Main.nsf/h_72277E68EDC93C66C225703400337488/9996150E9884536AC225726D0026439F/?OpenDocument
ΒιβλιοθήκηΤαξιθετικός αριθμόςΑριθμός ΑντιτύπωνΠληροφορίεςΚατάσταση
Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο-1ΠροβολήOPAC